How do I contact Boost for help?

Comments

16 comments

  • Avatar
    Loll Xd

    why I can't get my reward if my friend use my code??

  • Avatar
    +601119946348

    Tak boleh sign in number saya

  • Avatar
    +60168857150

    kawan saya dah guna invite code tapi tak dapat reward

  • Avatar
    +60196074184

    i buy voucher garena shells 100 but i can't redeem it.. it say please enter correct card info.. please help me

     

  • Avatar
    +60168368650

    Kenapa akaun saya tidak boleh sign in ? Tolong bagi penjelasan ?

  • Avatar
    +60143770140

    Kenapa saya tak boleh beli mobile credit

  • Avatar
    +601126245185

    01126245185

  • Avatar
    Hafiz

    BoostTOH la!!! 2x guna nak buat transaksi dapat notification 'something wrong somewhere'. Rugi duit je top up tapi tak boleh guna. BoosTOH please contact me ASAP. I'm kind of piss off!!!!!

  • Avatar
    +60168857150

    ni nombor saya:0143689036 ..3 orang kawan saya sudah guna invite code saya tapi belum dapat reward..

  • Avatar
    +60168368650

    kalau saya nak sign in mesti dia kata ops please try again. tapi berapa lama sudah begitu tak boleh juga. smpai bila nak try

  • Avatar
    Habang Zakie

    Saya tak dapat nak register ?mohon bantu nie no saya 0128414985

  • Avatar
    Habang Zakie

    Saya tak dapat nak register ?mohon bantu nie no saya 0128414985

  • Avatar
    Nur atikah ishak

    where is my transferred money?

  • Avatar
    +601136962308

    Salam, sya nk minta tolong sikit tentng boost ang pow game sya tidk tahu jika sya ambil 2 angpow card sya akn mati .sya amat2 minta maaf ats perbuatan itu sya berharap agar anda dapt menghidupkan sya kembali dlm game tersebut tolong3

  • Avatar
    wanjarny

    Hello. Last week i have purchase MOL Point through this app, but unfortunately I can't redeem it. I have the voucher with me. Already contact with MOL customer care, and they ask me to direct liaise with you. Please respond as soon as possible. TQ 

  • Avatar
    +60129748862

    Kenapa x blh nak masuk kan duit melalui cimb click, dia x dapat....

Please sign in to leave a comment.