Can I transfer out money from my Boost Wallet to my bank account?

Comments

59 comments

  • Avatar
    +601161969116

    why take too many days i receive to receive my money? pls reply this comment if you think you professional about this. tq . i need my money asap!

  • Avatar
    Jenry Takih

    cara transfer ke duit ke bank???

  • Avatar
    +601137519059

    aku pun menunngu lagi ni Alamat dah 5 hari kut ....

  • Avatar
    +60174095930

    Help my transfer out so long take time.. how much time need. To transfer out??

  • Avatar
    +60135504558

    Transfer in ke acc boost sangat laju. Tapi kalau transfer out dari boost ke bank pehhhhhh susahhh sangat. Nampak sangat boost app ni nak telan duit org.

  • Avatar
    Qayyum Najmi

    Aku punya dah masuk. Mereput gaklah nak tunggu nya

  • Avatar
    Abdullah

    how to cancel transaction to bank from boost?

  • Avatar
    Rose (Edited )

    Add money = SUPERB FAST

    Transfer out to bank = TERRIBLY VERY SLOW

    :)

  • Avatar
    noor mohd alif bin abdullah

    Ambil duit laju.. Bagi duit kita sendiri punyalah lama.. Unta! Belacan! Samdol.. Badigol.. Balaslah.. Ramai dah tanya tu..

  • Avatar
    Qusyairi Sperix

    Salam to ganu peace awak mesej wassap saya cara nk transfer saya upah rm20

  • Avatar
    Cek iZulL

    102435

  • Avatar
    +60128233226

    Ader sesiapa pernah kurang 1 no time isi no bank tu..

  • Avatar
    +60135504558

    Macam mana nak cancel? Saya terisi nombor kad bank bukan nombor akaun. Siapa ada info? Whatsapp saya 0135504558

  • Avatar
    +60128234556

    Suda lama sy tunggu....kenapa itu process begito lama?

  • Avatar
    +601117971677

    Lama nye la nunggu nye x masuk la

  • Avatar
    mohd firdaus

    berapa lama nak tunggu ... kata cuma 3 hari transfer ke maybank ,ni dah 6 hari belum masuk masuk

  • Avatar
    little white

    berapa hari baru masuk?

  • Avatar
    Zeuswara

    i already transfer to my bank acc but i failed to double check my verification and the details didt complete...my question is are my money return back boost wallet or what..can someone help me Asap

  • Avatar
    +60174095930

    Why so long day to receive my money in bank?

  • Avatar
    Adekzam

    Cash money to my bank

  • Avatar
    Simpleman5085

    bagi korang yang nak transfer out bank yg nilainya kecik, batalkan niat saje la, baik korang guna buat beli topup saje, nak tunggu sikit punya lama berjanggut beb!!

  • Avatar
    +60196711448

    Lama betul ni dh hari ke empat aduaiiii

  • Avatar
    Kay On

    kalau ikutkan tulis disitu 2-3 hari bekerja.

  • Avatar
    Qusyairi Sperix

    0196392984 sapa boleh ajar aku upah

  • Avatar
    Malikamir2k18

    ada yang kata sampai hampir sebulan baru dapat....mereput lah nak menunggu!

  • Avatar
    +60137983834

    How day long cant get my money in bank

  • Avatar
    +60135504558

    Transfer in ke acc boost sangat laju. Tapi kalau transfer out dari boost ke bank pehhhhhh susahhh sangat. Nampak sangat nboost app ni nak telan duit org.

  • Avatar
    +60167898127

    Berapa lama masa di ambil untk pemindahan ke bank ?

  • Avatar
    Zulkhairimohmed64

    Cannot transfer to my bank..why?

  • Avatar
    +60137983834

    How day long cant get my money in bank

Article is closed for comments.