Can I transfer out money from my Boost Wallet to my bank account?

Comments

59 comments

  • Avatar
    +601137519059

    Esok aku genap seminggu ... xmasuk jugak tak tahu lah ....

  • Avatar
    noor mohd alif bin abdullah

    Ambil duit laju.. Bagi duit kita sendiri punyalah lama.. Unta! Belacan! Samdol.. Badigol.. Balaslah.. Ramai dah tanya tu..

  • Avatar
    +60196711448

    Lama betul ni dh hari ke empat aduaiiii

  • Avatar
    +60135504558

    Saya terisi nombor yang depan kad dan bukan nombor akaun. Adakah proses transfer out akan di terima? Sesiapa yang ada pengalaman bole tolong tak. Whatsapp saya 0135504558

  • Avatar
    +60135504558

    Macam mana nak cancel? Saya terisi nombor kad bank bukan nombor akaun. Siapa ada info? Whatsapp saya 0135504558

  • Avatar
    +60103614891

    1k dh 3 hari tk dpt2 ...penat bebaris dgn org2 yg dpt brim..hmmm hampeee

  • Avatar
    +60128233226

    Ader sesiapa pernah kurang 1 no time isi no bank tu..

  • Avatar
    +60137370847

    Lama tunggu transfer out

  • Avatar
    +60128233226

    Pernah x korang time nak transfer out no bank kurang 1

  • Avatar
    firas qoid

    Saya baru je dapat transfer out duit ke cimb bank.
    Saya ada share di youtube. Boleh tgk kat sini ---> https://www.youtube.com/watch?v=PbyRzvufnd4

  • Avatar
    Simpleman5085

    bagi korang yang nak transfer out bank yg nilainya kecik, batalkan niat saje la, baik korang guna buat beli topup saje, nak tunggu sikit punya lama berjanggut beb!!

  • Avatar
    +60102585034

    Mcm mna nak transfer out bank ?? Aku dh tranfer ke maybank aku tpi duit tak msuk lgi ..dy ckp tggu dlm 2-3 hari tpi xde msuk pun ..duit dlm acc boost aku hilg ntah ke mna laa ..xsmpai² pun ..

  • Avatar
    khairul sport

    Seminggu masuk ..boleh laa lau tranfer banyak.. kalau sikit2 baik guna buat topap je

  • Avatar
    +60137759831

    Boost ni x tipu
    aku slalu dah transfer out
    just dia akan ambik masa 2-3 hari bekerja untuk proses

  • Avatar
    +60186674436

    Hi there.just make my boost wallet credit transfer to maybank account 2days ago but still not get the amount 8n my maybank account.why and when i can get my transferred money?if want to transfer to boost very fast but when want to transfer to own bank very slow!!

  • Avatar
    +60194529863

    how long i can get my money that transferred from boost to account bank?

  • Avatar
    zulsyamimzhafiran™

    Entahlah dah bulan2 pun xmasuk2 lagi

  • Avatar
    zulsyamimzhafiran™

    Entahlah dah bulan2 pun xmasuk2 lagi

  • Avatar
    zulsyamimzhafiran™

    Entahlah dah berbulan xmasuk2 lg

  • Avatar
    +60133279456

    its already a week. but my money still not transfer out yet to my bank account. why is taking so long.

  • Avatar
    +60142785660

    why it takes more than 3 days to transfer out my money? you say only take 2 or 3 days.

  • Avatar
    +601161969116

    why take too many days i receive to receive my money? pls reply this comment if you think you professional about this. tq . i need my money asap!

  • Avatar
    Cek iZulL

    102435

  • Avatar
    mohd firdaus

    berapa lama nak tunggu ... kata cuma 3 hari transfer ke maybank ,ni dah 6 hari belum masuk masuk

  • Avatar
    Rose (Edited )

    Add money = SUPERB FAST

    Transfer out to bank = TERRIBLY VERY SLOW

    :)

  • Avatar
    Zeuswara

    i already transfer to my bank acc but i failed to double check my verification and the details didt complete...my question is are my money return back boost wallet or what..can someone help me Asap

  • Avatar
    Adekzam

    Cash money to my bank

  • Avatar
    +60128234556

    Suda lama sy tunggu....kenapa itu process begito lama?

  • Avatar
    irene chen

    I have no idea why every time i have to undergo the verification process whenever i have upload my front and back IC with selfie. And yet I still can't transfer the money out to the bank

Article is closed for comments.