Can I transfer out money from my Boost Wallet to my bank account?

Comments

59 comments

  • Avatar
    +60173546035

    Macam.mana nak transfer duit ke bank?

  • Avatar
    King Belacan

    how to cancel transaction to bank from boost?

  • Avatar
    +60174095930

    Help me pless.. my transfer out is delay.. can i cancel yet
    . My

  • Avatar
    +60174095930

    Help my transfer out so long take time.. how much time need. To transfer out??

  • Avatar
    Qayyum Najmi

    saya dah buat pemindahan ke account saya. ada sesiapa yang telah berjaya pindahkan ?sebab saya baru saja buat.

  • Avatar
    Zulkhairimohmed64

    Cannot transfer to my bank..why?

  • Avatar
    Muhammad Syafiq Adham Mohd Saini

    how many days to wait for the money to be transfer to bank ?

  • Avatar
    Dafxck00

    Brapa hari bru dpt tu duit

  • Avatar
    Dafxck00

    Klau d tipu ni penatnya aku cri org

  • Avatar
    +60137983834

    How day long cant get my money in bank

  • Avatar
    +60137983834

    How day long cant get my money in bank

  • Avatar
    +60174095930

    Why so long day to receive my money in bank?

  • Avatar
    +60167898127

    Berapa lama masa di ambil untk pemindahan ke bank ?

  • Avatar
    Abdullah

    how to cancel transaction to bank from boost?

  • Avatar
    ganu peace

    Aku dh masuk duit dlm bank cimb haritu, tapi bile nk trnsfer lagi, die ckp dlm proses,jadi xleh trnsfer lagi kt cimb aku, aku trnsfer kat maybank pulok, tapi xmasuk lagi.. masuk dlm 2@3 hari je

  • Avatar
    Qayyum Najmi

    Aku punya dah masuk. Mereput gaklah nak tunggu nya

  • Avatar
    Qusyairi Sperix

    Salam to ganu peace awak mesej wassap saya cara nk transfer saya upah rm20

  • Avatar
    Qusyairi Sperix

    0196392984 sapa boleh ajar aku upah

  • Avatar
    little white

    berapa hari baru masuk?

  • Avatar
    Dafxck00

    Bila mau msuk ni lama nya ku tunggu pukimak

  • Avatar
    Kay On

    kalau ikutkan tulis disitu 2-3 hari bekerja.

  • Avatar
    Soniaclear89

    Macam mana nak transfer duit ke bank?

  • Avatar
    Jenry Takih

    cara transfer ke duit ke bank???

  • Avatar
    +60109626812

    Macam Mana Nak Buat Ni ? Bap bap english aku faham cikit Jerr 😅Tolong Aku
    Id wechat Muhammad_zhanil

  • Avatar
    +601137519059

    aku pun menunngu lagi ni Alamat dah 5 hari kut ....

  • Avatar
    +601137519059

    Qayyum najmi berape hari tu ambik mase nak masuk

  • Avatar
    Malikamir2k18

    ada yang kata sampai hampir sebulan baru dapat....mereput lah nak menunggu!

  • Avatar
    +60135504558

    Transfer in ke acc boost sangat laju. Tapi kalau transfer out dari boost ke bank pehhhhhh susahhh sangat. Nampak sangat nboost app ni nak telan duit org.

  • Avatar
    +60135504558

    Transfer in ke acc boost sangat laju. Tapi kalau transfer out dari boost ke bank pehhhhhh susahhh sangat. Nampak sangat boost app ni nak telan duit org.

  • Avatar
    +601117971677

    Lama nye la nunggu nye x masuk la

Article is closed for comments.